Postingan Pertama!

Alohaaaaaa!This is my first time writing here.. But this isn’t my first blog.. Kalo dihitung-hitung ada banyak deh blog aku. Hahaha. That’s sound funny, rite? Yah, zaman-zaman SMA aku memang hobi banget menulis, sempat concern ke satu blog, tapi sayangnya aku udah lupa paswordnya😦 Semenjak kuliah aku gak semata-mata lupa buat nulis, i share some on caisardewimaulina.tumblr.com, tapi nge-blog di tumblr kayaknya kurang greget ajah. So, malam ini aku decided to my self to start blogging here! See u on next posting reader :p

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s